Mopjes

Gebeurd tijdens ons clubkampioenschap ?

Een man en zijn vrouw lopen op ons clubkampioenschap wat rond. Ze komen bij de bokken en bij de eerste bok staat een bordje ‘Deze bok heeft dit jaar 50 dekkingen gedaan’. De vrouw zegt tegen haar man ‘daar kan jij nog wat van leren !’. Bij de volgende bok staat het bordje ‘Deze bok heeft dit jaar 75 dekkingen gedaan’. De vrouw zegt ‘Dat is meer dan 5 x per maand, daar kun jij nog wat van leren’. Bij de volgende bok staat een bordje ‘Deze bok heeft dit jaar 365 dekkingen gedaan’. De mond van de vrouw valt open en ze zegt : ‘365 x in één jaar ! daar kun jij nog wat van leren’. Waarop haar man antwoordt ‘Ga eens aan de eigenaar vragen of dat 365 x met dezelfde geit was . . . ?’

De oplossing voor transportproblemen ?

MY FIRST TIME

The sky was dark, the moon was high,
All alone, just her and I.

Her hair so soft, her eyes so blue
I knew just what she wanted to do.

Her skin so soft, her legs so fine
I ran my fingers down her spine.

I didn’t know how, but I tried my best,
I started by placing my hand on her breast.

I remember fear, my fast beating heart,
But slowly she spread her legs apart.

And when I did it I felt such shame
All at once when the white stuff came.

At last it’s all finished, no more heartbeats down my throat
My first time ever milking a goat !

Beroep

Er was er eens een herder die met zijn schapen langs de kant van de weg liep. Plots dook er een spiksplinternieuwe Cherokee Jeep op, bestuurd door een man in een Hugo Boss hemd, Nike baskets, Rolex horloge, Ericsson Wap GSM, enz. Hij stopt, zoeft het raam naar omlaag en vraagt aan de herder :  “Als ik raad hoeveel schapen jij hebt, mag ik er dan eentje hebben?”.
De herder kijkt naar de man, kijkt naar z’n kudde en zegt: “Mij goed.”
De Yuppie parkeert zijn blinkende bolide, zet z’n notebook aan, maakt internetverbinding met zijn WAP, surft naar de NASA, scant het terrein af met GPS, stelt een database samen, maakt 6 tabellen en 8 grafieken in Excel,schrijft een rapport van 15 pagina’s in Word 2000, en geeft van zijn bevindingen een flitsende PowerPoint presentatie via een draadloze multi-data-projector, waarbij na 2 uur presenteren de conclusie valt: “Je hebt hier 984 schapen”. De herder, helemaal overrompeld, beaamt: “Correct, u kunt een schaap uitzoeken”. De Yuppie kiest een dier en zet die achter in zijn Jeep. Op dat ogenblik vraagt de herder: “Als ik raad welk beroep u uitoefent, mag ik het dan terug?” De man glimlacht meewarig en zegt: “Goed.” De herder zegt meteen: “U bent een bedrijfsconsultant.” “Hoe heb je dat geraden??”, vraagt de man stomverbaasd. “Heel gemakkelijk”, antwoordt de herder:

  1. U bent hier gekomen zonder dat iemand er om vroeg;
  2. U rekent me een schaap aan om me iets te vertellen dat ik al lang weet;
  3. U doet dat op een veel te ingewikkelde manier;
  4. En tenslotte: u begrijpt niets van mijn stiel, want u heeft net mijn hond ingeladen!”

Blonde schapen ?

Twee domme schapen wandelen lekker in de wei, als ze plotseling in een kuil vallen. Met geen mogelijkheid kunnen ze eruit klimmen. “Help!Help!” roept het eerste schaap. Maar het haalt niets uit, niemand komt ze helpen. Het eerste domme schaap roept nog eens: “Help! Help!” Het tweede domme schaap zegt: “Misschien helpt het als we samen roepen.” Waarop het eerste schaap roept: “Samen ! Samen !”

Schaap zonder poten?

Hoe noem je een schaap zonder poten ? Een wolk !

Onderzoek

Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel. Grappig he?